Un pasager a fost legat, după ce a încercat să deschidă uşa avionului în timpul zborului// VIDEO

PE SCURT

Pasagerii unui avion au fost îngroziţi, după ce un pasager beat, de profesie doctor, a încercat să deschidă uşa aeronavei. Din fericire, bărbatul a fost pus la podea de pasageri şi legat.

Incidentul de pe un avion de linie al companiei Aeroflot a fost filmat, iar în urma acestuia aparatul a aterizat de urgență.

PE LUNG

Anestizistul rus Vadim Bondar a stârnit groaza pasagerilor, pe un zbor de la Bangkok la Moscova, după ce a devenit extrem de agresiv. Omul, în vârstă de 43 de ani, a băut foarte mult rom pe parcursul zborului şi a început să vorbească urât, scrie Mediafax.

La un moment dat, s-a ridicat din scaun şi a încercat să deschidă uşa. Un alt pasager norvegian s-a ridicat şi l-a pus la podea, fiind ajutat de alţi câţiva ruşi. Ulterior l-au legat cu centura de siguranţă din scaunul unei stewardese.

În urma scandalului, piloţii au fost nevoiţi să demareze procedura de aterizare de urgenţă, iar rusul scandalagiu a fost preluat de oamenii legii, care i-au deschis dosar penal.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.