Image-Description
A fost desemnat cel mai frumos om din lume în 2019
Externe 25 aprilie 2019, 16:30 | 2158

Actriţa, femeia de afaceri şi activista pentru drepturile copiilor Jennifer Garner este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru „modul de viaţă echilibrat, în care îmbină cariera, activităţile caritabile şi creşterea celor trei copii ai ei”.

Actriţa în vârstă de 47 de ani joacă în filme şi seriale TV, a cofondat compania de produse alimentare organice pentru bebeluşi Once Upon a Farm şi este ambasadoare al grupului care militează pentru drepturile copiilor Save the Children, potrivit Mediafax.

Garner a declarat pentru publicaţia People că nu s-a considerat „o fetiţă drăguţă” în copilărie, pe care şi-a petrecut-o în statul Virginia. De asemenea, în prezent, nu este o persoană foarte elegantă, preferând jeanşii, pantofii sport şi puloverele, cu excepţia ţinutelor cu care apare pe covorul roşu.

Jennifer Garner a devenit cunoscută graţie rolului interpretat în serialul de televiziune „Alias” şi a interpretat în ultimii ani roluri principale în câteva producţii importante, precum „Dallas Buyers Club”, „Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past” şi „Alexander şi cea mai oribilă zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day”.

Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley, din 2000 până în 2003.

GarJennifer Garnerner şi actorul Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru „Pearl Harbor”, dar s-au îndrăgostit în 2003, în timpul filmărilor de la „Daredevil”, un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale. Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în aprilie 2005. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet. După alţi doi copii, Seraphina, în vârstă de nouă ani ani, şi Samuel, în vârstă de şase ani, s-au despărţit, în 2015, iar divorţul lor a fost pronunţat în 2018.

Anual, People publică o listă a oamenilor frumoşi din lume. În 2018, titlul de cel mai frumos om din lume i-a fost acordat cântăreţei Pink.

Opinia ta contează. Comentează!