image
Sursa foto: Getty Images

Un star de la City vrea să plece după eliminarea din Liga Campionilor: Este nemulțumit de Guardiola

Riyad Mahrez a amenințat că o va părăsi pe Manchester City la finalul acestui sezon. Algerianul în vârstă de 28 de ani este nemulțumit că a primit prea puține șanse, din partea lui Guardiola, în acest sezon. City a fost eliminată de Tottenham în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Sosit vara trecută de la Leicester City, pentru suma de 67,8 milioane de euro, Riyad Mahrez a fost doar de 13 ori titular în echipa lui Pep Guardiola. În total, mijlocaşul a jucat de 26 de ori pentru Manchester City în Premier League, reuşind să marcheze 6 goluri, informează Daily Mail.

Eliminarea din sferturile de finală ale Ligii Campionilor ar putea produce un exod masiv la Manchester City. Gabriel Jesus și Leroy Sané sunt doi dintre fotbaliștii care și-ar dori să schimbe echipa în vară, potrivit jurnaliștilor de la sport.es.

Manchester City și-a propus și trei achiziții care să o ajute să câștige Liga Campionilor sezonul viitor.

Cel mai sigur transfer pare fi cel al lui Rodri, jucător la Atletico Madrid. În vârstă de 22 de ani, mijlocaşul de 1,91 m a jucat destul de mult sub comanda lui Diego Simeone în acest sezon, iar Guardiola îl vede de mare viitor. La 22 de ani, Rodri are o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro, iar City e decisă să o achite.

Prioritatea cea mare e însă Matthijs de Ligt, doar că mutarea e departe de a fi realizată. Totuşi, City pare că a înţeles cât de important e în echilibrul unei echipe un fundaş central "world class", Liverpool crescând enorm odată cu aducerea lui Van Dijk.

Pep Guardiola vede și în Saul (24 de ani) varianta ideală pentru înlocuirea lui Fernandinho (34 de ani), după ce campioana Angliei a ratat transferul lui Frenkie de Jong. Jucătorul lui Ajax Amsterdam a semnat cu Barcelona, unde va evolua din sezonul viitor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: