Partidul ȘOR propune o metodă „radicală” de deblocare a activității Parlamentului. În ce constă aceasta

Partidul ȘOR propune o metodă „radicală” de deblocare a activității Parlamentului. Potrivit reprezentanților, aceasta se rezumă la ideea ca „din procesul de negocieri pentru crearea unei coaliții să fie excluse partidele politice și să se treacă la formatul negocierilor directe dintre forțele politice care le controlează din exterior”.

Foto: UNIMEDIA

„Cetățenii țării noastre sunt nevoiți să urmărească nesfârșitele grimase și capricii ale „principalelor forțe politice”, care încearcă astfel să-și ascundă egoismul fără margini și iresponsabilitatea crasă. Imitarea nerușinată a „negocierilor pentru coaliție”, inițial distra, dar deja începe să enerveze.

Pentru noi este absolut evident că încăpățânarea lor nu este nicidecum o dovadă a principialității și a integrității politice....Este o situație stânjenitoare pentru politicienii unei țări suverane și independente, dar avem ceea ce avem.

Iată de ce noi propunem o metodă radicală de deblocare a activității parlamentului. Ea se rezumă la ideea ca din procesul de negocieri pentru crearea unei coaliții să fie excluse partidele politice și să se treacă la formatul negocierilor directe dintre forțele politice care le controlează din exterior și păpușari”, se arată într-o declarație a Partidului ȘOR.

Potrivit reprezentanților, acest format ar putea fi cu mult mai eficient, deoarece părțile interesate vor putea să discute direct, fără intermediari în persoana protejaților lor agitați.

„Partidul ȘOR este gata să creeze toate condițiile pentru o întâlnire dintre reprezentanții SUA și ai Federației Ruse ca să clarifice situația politică din Republica Moldova. Așa va fi mai corect.

Ca să fie clar: negocieri directe dintre adevărații stăpâni ai partidelor politice ar putea fi ieșirea din situația creată”, susțin membrii Partidului ȘOR.


Pub