(video) Nata Albot, despre prezența lui Andrei Bolocan la nașterea lui Noah: „A participat, este foarte emotiv, plânge și este atât de frumos. Mă simt o norocoasă"

„A fost o experiență foarte plăcută”. Astfel descrie Nata Albot momentele sale de la nașterea lui Noah, unde a participat și soțul ei, Andrei Bolocan. Jurnalista susține că este o norocoasă că are un asemenea partener de viață, motivând că Andrei este „un om foarte sensibil și are un instinct patern foarte dezvoltat”.

Foto: UNIMEDIA

„Eu nu caut să-l conectez la copil. Are o relație specială cu Magda, poate mai bună decât cu mine, după părerea mea. El are răbdare cu ea. Este foarte jucăuș și glumeț cu ea și îmi place că aceste calități de dezvoltă și la Magda. Așa cum pregătește Andrei micul dejun pentru Magda, eu niciodată nu o să fac”, povestește Nata Albot.

În ceea ce privește prezența tatălui la naștere, jurnalista consideră că este bine-venită, iar bărbații care au această frică „ascund alte probleme din interior”.

„Mie mi se pare foarte ciudat când bărbații spun că nu vor să asiste la nașterea copilului lor, pentru că nu vor putea după asta să se mai uite la nevasta lor cu aceeași ochi. E tristă să auzi aceasta de la un bărbat, deoarece dacă el a participat la conceperea copilului, ar trebui să se simtă dornic să asiste la nașterea lui”, a mai adăugat Nata în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

Amintim că la începutul lunii octombrie 2018 Nata Albot și Andrei Bolocan au trăit unul din cele mai frumoase momente din viața lor. În familia celor doi a apărut un băiețel. Prezentatoarea a născut departe de casă, în Canada, acolo unde este stabilită împreună cu întreaga sa familie. Nata Albot mai are două fetițe din căsnicia anterioară, iar împreună cu Andrei - o fetiță, Magda.


Pub