Un fost șef al CIA a apărut în Game of Thrones

David S. Cohen, un fost director adjunct al CIA, a apărut în episodul 2 din ultimul sezon al cunoscutului serial Game of Thrones, scrie digi24.ro.

Foto: captură

Fostul șef al CIA apare înfățișat ca un simplu om din Winterfell, stând la coadă pentru o porție de supă, în timp ce nordul se pregătește de invazia Regelui Nordului și armata lui de morți.

Fără nicio replică, Cohen este servit de către Ser Davos Seaworth, interpretat de actorul Liam Cunningham.

„Un avantaj de a fi angajat al CIA este călătorești în lume. Uneori și pe alte tărâmuri”, a descris CIA fotografia pe Twitter.

„Little birds (termen folosit în serial pentru spioni, n.red.), în căutarea unui fost director adjunct al nostru care apare în episodul din această seară al Game of Thrones”, adaugă agenția de spionaj americană.

Informații despre apariția cameo în serial a fostului șef al CIA au apărut de săptămâna trecută, când un corespondent al Playboy a postat o imagine pe Twitter. „Se pare că ai surse bune în Winterfell”, i-a răspuns Cohen.

El a mai dezvăluit pentru NBC că, în 2017, l-a rugat pe cumnatul său, care lucrează pentru serial la HBO, dacă poate să apară ca figurant.

David S. Cohen a fost director adjunct al CIA între 2015 și 2017, în timpul mandatului lui Barack Obama.


Pub