(video) Vloggerul britanic ce descoperă R. Moldova „riscă” să se căsătorească: Niște bunicuțe doresc să-i găsească o mireasă moldoveancă

După ce a făcut cunoștință cu capitala Republicii Moldova, Chișinău, cu Telenești și regiunea transnistreană, vloggerul englez, Bald, a ajuns într-o altă localitate din țară, unde tânărul riscă să se însoare. Mai în glumă, mai în serios, în cadrul unui nou filmuleț pe contul său de YouTube, Bald a făcut cunoștință cu câteva gospodine și a gustat și vinul moldovenesc, care-l descrie mai bun ca cel procurat din magazine.

Foto: Bald/captură video

După ce a făcut cunoștință cu câteva femei din sat, gospodinele l-au invitat pe Bald să servească din vinul moldovenesc, produs la țară.

De la o vorbă, la alta, s-a ajuns la ideea ca „babushkas of Moldova”, cum le numește el, să-i găsească o mireasă moldoveancă.

În replică Bald nu a fost împotrivă și a menționat că anterior a mai fost căsătorit.

Întreaga aventură o puteți urmări în video-ul de mai jos:

Amintim că vlogger-ul britanic a decis să viziteze timp de o lună Republica Moldova și să își împărtășească impresiile urmăritorilor săi. Astfel, Bold a reușit să descopere Chișinăul, regiunea transnistreană și staul Ratuș.


Pub