Adele şi-ar putea pierde jumătate din avere după divorţ

Cântăreaţa britanică Adele s-a despărţit de soţul său, Simon Konecki, după şapte ani de relaţie. Ştirea a avut un amplu ecou la sfârşitul săptămânii trecute când reprezentanţii artistei au dat publicităţii comunicatul.

Foto: Hypefresh

„Adele şi partenerul ei s-au despărţit. Vor continua să-şi crească împreună fiul cu iubire. Ca întotdeauna, ei doresc să le fie respectată intimitatea. Nu vor mai fi alte comentarii", au declarat Benny Tarantini şi Carl Fysh.

Cântăreaţa de 30 de ani s-a măritat în secret cu Konecki în 2016, după patru ani de la naşterea fiului lor, Angelo, relatează ziarul spaniol ABC, citat de agerpres.ro.

Divorţul va presupune însă o pierdere de mai multe milioane de euro pentru cântăreaţa britanică, care deţine o avere impresionantă de 160 de milioane de euro, la care se adaugă numeroase bunuri imobiliare.

Potrivit tabloidului britanic The Daily Mail, Adele şi Konecki nu au semnat un acord de separare a bunurilor înainte de căsătorie, prin urmare imperiul şi averea pe care Adele şi-a clădit-o de la vârsta de 18 ani ar putea fi redusă la jumătate.

Adele a devenit mamă a singurului său copil la 19 octombrie 2012, iar în 2016 s-a căsătorit cu tatăl fiului ei, Konecki, cu care avea o relaţie de cinci ani. Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie secretă iar artista a confirmat public că s-a măritat în discursul pronunţat la gala premiilor Grammy din 2017.

Câştigătoare a numeroase premii în industria muzicală, Adele este cunoscută pentru albumele "19", "21" şi "25".

În ianuarie 2008, ea a lansat primul său material discografic, intitulat ''19''. Albumul a intrat pe locul 1 în clasamentul britanic, fiind vândut, la nivel mondial, în peste patru milioane de exemplare. De pe acest material au fost promovate patru piese: ''Hometown Glory'', ''Chasing Pavements'', ''Cold Shoulder'' şi ''Make You Feel My Loved''. Primul album a fost un real succes, debutând pe primul loc şi fiind recompensat cu patru discuri de platină în Marea Britanie.


Pub