image
Sursa foto: caritate.salveazaoinima.ro

O tânără mamă din Cimișlia luptă pentru a învinge cancerul: Vrea să-și vadă fetița crescând

La doar 31 de ani, o femeie din Cimișlia a fost diagnosticată cu cancer la sistemul osos. Tânăra mamă este internată la o clinică din Turcia, unde luptă cu cancerul de câteva luni. Costurile pentru tratament se ridică la 55 de mii de euro, sumă de care familia acesteia nu dispune.

Cristina are o fetiță de doar șase ani, care așteaptă ca mama ei să se întoarcă sănătoasă acasă.

caritate.salveazaoinima.rocaritate.salveazaoinima.ro

Pentru a face posibil acest lucru, Cristina cere ajutorul oamenilor.

,,De doi ani încoace viaţa mă tot încearcă cât de rezistentă şi de puternică pot fi: mai întâi am pierdut-o pe mama, care a decedat de cancer în braţele mele, după care, la scurt timp, am fost părăsită de soţ, având în grija mea o fetiţă de 6 ani, iar mai recent am primit cea mai cruntă veste pe care o poate primi vreun om: sarcomă sinovială sau, cu alte cuvinte, cancer la ţesutul osos. După această ultimă veste mi-am dat seama că nu mai rezist, că puterile mele sunt limitate, că am ajuns la linia de finiş, acolo unde ridici mâinile în sus şi te predai, chiar dacă nu îţi doreşti acest lucru.

Totuşi, în această disperare cumplită am înţeles că Dumnezeu îmi dă o şansă la viaţă, iar această şansă se poate realiza prin voi, prin fiecare bănuţ donat pentru mine. Am început cursurile de chimioterapie şi radioterapie, dar acesta este abia jumătate din drumul pe care trebuie să-l parcurg. Urmează operaţia, care este foarte costisitoare, dar care este unica mea şansă de a mă vindeca şi a-mi creşte fata în continuare.

Vă rog din suflet să nu fiţi indiferenţi şi să vă gândiţi că, donând din puţinul pe care îl aveţi, mă salvaţi nu doar pe mine, ci şi pe fetiţa mea de 6 anișori, care plânge în fiecare zi şi mă roagă să mă întorc sănătoasă acasă. Vă mulţumesc din suflet că îmi sunteţi alături şi vă rog să mă susţineţi şi în continuare!”, a scris Cristina pe o rețea de socializare.

Cei care vor să ajute la acumularea bugetului pentru operația Cristinei, pot să doneze :caritate.salveazaoinima.ro sau direct în conturile bancare deschise, în valută euro, și respectiv lei moldovenești, pe numele Cristinei.

caritate.salveazaoinima.rocaritate.salveazaoinima.ro
caritate.salveazaoinima.rocaritate.salveazaoinima.ro

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: