image
Sursa foto: Getty Images

Mauro Icardi, spre PSG: Suma pe care o pune pe masă campioana Franței

O nouă echipă se înscrie pe lista pentru Mauro Icardi. Atacantul celor de la Inter ar putea ajunge în vară la PSG. Conform informațiilor obținute de Gazzetta dello Sport, francezii sunt dispuși să plătească 70 de milioane de euro pentru argentinian.

Din câte ce pare, cei de la PSG l-au pus în capul listei de achiziții pe Icardi. Atacantul nu a ajuns la o înțelegere cu Inter pentru prelungirea contractului și pare dispus să părăsească gruparea din Milano în vară. Argentinianul mai are contract cu Nerazzuri până în 2020.

Pe lângă PSG, Icardi mai este dorit și de Atletico Madrid. Spaniolii au urmărit cu atenție situația atacnatului de 26 de ani.

Golgheterul lui Inter Milano, Mauro Icardi, a intrat în conflict cu şefii clubului, după ce a fost deposedat de banderola de căpitan al echipei, iar presa italiană a scris că şansele ca argentinianul să rămână alături de nerazzurri şi în sezonul următor sunt foarte mici.

Mauro Icardi joacă la Inter din 2013, iar în ultimele 5 sezoane, inclusiv cel actual, a marcat de fiecare dată cel puţin 10 goluri în Serie A. În două rânduri a fost golgheterul campionatului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: