Nume
Parola
Vizualizări: 3636
CCI a RM te invită la ”Conferința națională privind perspectivele de dezvoltare a culturii alunului în Republica Moldova”
Chișinău, 23 Aprilie 2019 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în colaborare cu grupul de antreprenori InteligentAGRO (Republica Moldova) și Azienda Vivaistica Negro Carlo (Italia), cu suportul Uniunii Asociațiilor Producătorilor de Culturi Nucifere, invită agenții economici să participe la ”Conferința națională privind perspectivele de dezvoltare a culturii alunului în Republica Moldova”.

Evenimentul va avea loc la data de 15 mai 2019 în incinta sălii de conferințe a Institutului Muncii al Confederației naționale a Sindicatelor din Moldova (mun. Chișinău, str. Zimbrului, nr. 10). Înregistrarea participanților 09:30 – 10:00.

Scopul evenimentului este de a informa publicul despre avantajele și tehnologia de cultivare a alunului în condițiile Republicii Moldova, soiurile recomandate condițiilor din țara noastră, costurile și oportunitățile, care le oferă antreprenorilor ce decid să se lanseze în această afacere, precum și de a prezenta istorii de succes ale agricultorilor locali.

Un alt subiect important al Conferinței va ține de oportunitățile de finanțare europeană disponibile pentru lansarea afacerii și măsurile de subvenționare din partea statului.

Se preconizează participarea a peste 100 de producători agricoli din toată țara, care intenționează să treacă de la forma de exploatare convențională a culturilor de câmp la plantațiile multianuale cu valoare adăugată înaltă.

În cazul interesului de participare la ”Conferința națională privind perspectivele de dezvoltare a culturii alunului în Republica Moldova”, vă rugăm să transmiteţi în adresa Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova formularul de participare completat până la data de 11 mai 2019 inclusiv.

Pentru orice informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la: Direcţia Relaţii Internaţionale, tel.: 022 222626, e-mail: inga.leontean@chamber.md, persoană responsabilă: Leontean Inga.

Participarea este gratuită!