„Un doctor pentru tine”. Care sunt localitățile care vor beneficia de consultația specialiștilor în această săptămână

44161325_1901869173200338_8395745823329091584_o

În contextul campaniei „Un doctor pentru tine”, în săptămâna 22-26 aprilie, echipele de specialiști vor consulta populația din mai multe localități din țară. Vezi care sunt acestea mai jos.

Pe data de 23 aprilie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi și cardiologi se vor afla în Centrele de Sănătate Șuri și Zgurița din raionul Drochia.

În această perioadă copiii din localitățile rurale din raionul Dubăsari, satele Cocieri, Corjova, Holercani, Doroțcaia vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică. Locuitorii din localitățile rurale din Ialoveni și Edineț precum și beneficiarii Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din Brânzeni vor putea face screening prin radiografie pulmonară, iar femeile din localitățile rurale din raioanele Șoldănești, Căușeni și Comrat vor beneficia de servicii de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

Menționăm că, pe parcursul săptămânii 15-19 aprilie curent, 2308 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”, 245 de persoane au fost consultate de către cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi și neurologi, 497 de copii au fost consultați de stomatologia mobilă, 1101 de persoane au făcut screening pulmonar, 465 de femei au beneficiat de servicii de screening mamar gratuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente