image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe nu are dubii în privinţa viitorului său: Anunţul făcut după ce PSG a luat un nou titlu

Paris St. Germain a devenit pentru a opta oară campioană a Franţei, iar succesul parizienilor a fost consfinţit de victoria de pe teren propriu cu AS Monaco, scor 3-1. Kylian Mbappe a marcat toate golurile gazdelor şi a devenit cel mai tânăr fotbalist din istoria Ligue 1 care înscrie de 30 de ori într-un sezon.

La finalul partidei, atacantul de 20 de ani i-a liniştit pe fanii lui PSG. Mbappe a dat asigurări că va continua în capitala Franţei, în ciuda zvonurilor legate de un transfer la Real Madrid.

"Da, sunt sigur că rămân. Am ales proiectul de la PSG. Pentru Real Madrid e bine că s-a întors Zidane, dar mă voi uita la meciurilor lor doar ca un admirator", a declarat Mbappe, la Canal Plus.

Şi antrenorul campioanei Franţei, Thomas Tuchel, e convins că Mbappe va juca în continuare pe Parc des Princes.

"Preşedintele mi-a spus mereu că nu există vreo şansă ca alte cluburi să-l cumpere pe Kylian în această vară. Avem nevoie de el în echipă. E un jucător decisiv, care încă poate progresa şi arată asta în fiecare zi, în fiecare săptămână. Dacă el joacă, toţi au încredere că putem marca oricând", a spus tehnicianul german.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: