Cu focuri de artificii: A fost iluminată prima localitate din cele 104 promise de partidul Șor

În satul Breanova, raionul Orhei, a fost instalat iluminatul stradal. Astfel, locuitorii acestuia, pentru prima data de la proclamarea Independenței, vor putea merge la biserică în noaptea Învierii pe străzi luminoase. Aceasta este prima din cele 104 localități pe care Partidul ȘOR a promis că le va ilumina în decurs de un an, iar la evenimentul de lansare au fost prezenți toți cei 7 deputați ai fracțiunii parlamentare ai Partidului ”ȘOR”.

Foto: partidul Șor

”Imediat după finalizarea campaniei electorale, am inițiat proiectul privind iluminarea stradală a celor 104 sate din raionul Orhei și din circumscripțiile 18 și 19 unde Partidul „ȘOR” a învins la alegerile parlamentare. Nu am alt scop decât să fac viața oamenilor mai fericită. Este singurul meu scop în viață și fiecare deputat al Partidului ”ȘOR” lucrează pentru aceasta. Ziua de astăzi semnifică schimbările radicale pe care le-am așteptat de mulți ani”, a declarat Ilan Șor, se arată în comunicat. La rândul său, vicepreședintele Partidului “ȘOR”, deputata Marina Tauber, a menționat că proiectul inițiat în satul Breanova demonstrează respectul față de cetățeni și față de promisiunile electorale și post-electorale ale formațiunii sale.

În satul Breanova, raionul Orhei a fost instalat iluminatul stradal. / Sursa:Partidul Șor
În satul Breanova, raionul Orhei a fost instalat iluminatul stradal. / Sursa:Partidul Șor

”Suntem unicul partid care în prezent îndeplinim toate promisiunile și obligațiunile făcute în campania electorală. Vă felicit cu sărbătoarea de astăzi, iar faptul că am instalat iluminarea stradală în preajma sărbătorilor pascale este un semn foarte bun, care ne inspiră încrederea în victorii și realizări mult mai mari. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținere și sprijin”.

Partidul ȘOR, după ce au ajuns în Parlament, au anunțat despre lansarea unui proiect de dezvoltare a infrastructurii tuturor celor 104 localități din circumscripțiile 18 și 19 acolo unde Partidul ȘOR și reprezentanții acestuia, Ilan Șor și Marina Tauber, au învins la alegerilor parlamentare din 24 februarie.


Pub