Igor Dodon l-a felicitat pe Zelensky pentru victoria sa la prezidenţialele din Ucraina: „Sper că în curând vom avea ocazia să ne întâlnim și să discutăm agenda relațiilor bilaterale”

Șeful statului Igor Dodon l-a felicitat pe Vladimir Zelensky pentru victoria obţinută în alegerile prezidenţiale din Ucraina. În acest sens, preșdintele Republicii Moldova și-a exprimat speranța că în curând se vor întâlni și vor discuta agenda relațiilor bilaterale.

Foto: UNIMEDIA

„Sunt convins că activitatea dumneavoastră, în cel mai înalt post de stat, va servi prosperității Ucrainei în numele și în beneficiul cetățenilor săi.

Îmi exprim speranța că relațiile prietenoase dintre țările vecine și popoarele noastre, bazate pe cooperare constructivă și înțelegere reciprocă, vor continua să se dezvolte și să se consolideze cu succes. În acest context, sper că în curând vom avea ocazia să ne întâlnim și să discutăm cu exactitate agenda relațiilor bilaterale.

Vă doresc sănătate, noi realizări și victorii”, a scris Igor Dodon.

De menționat că Comisia Electorală Centrală din Ucraina a procesat, până la această oră, 94,86 la sută dintre procesele verbale ale alegerilor prezidențiale care au avut loc ieri. Potrivit informațiilor publice pe site-ul CEC, Vladimir Zelensky a obținut 73,18 la sută dintre voturile ucrainenilor prezenți la urne.

Menționăm că după rezultatele exit poll-ului, Poroșenko a declarat că părăsește biroul, dar nu pleacă din politică.

La rândul său, Zelensky le-a promis ucrainenilor că nu-i va dezamăgi.


Pub