(video) Nissan GT-R NISMO a fost actualizat pentru gama anului 2020 şi a slăbit cu 30.5 de kg

Nissan GT-R NISMO din gama anului 2020 și-a făcut debutul mondial cu o serie de upgrade-uri inspirate de la maşina de curse GT-R GT3 și cu puţin tuning menit să maximizeze performanțele sale.

Modelul a fost prezentat alături de noua ediție aniversară Nissan GT-R 50th Anniversary Edition la New York International Auto Show.

Foto: autoblog.md

Pentru modelul anului 2020, inginerii Nissan a luat mai multe tehnologii deja încercate pe circuite și le-a transformat în unele accesibile, dar și confortabile pentru conducătorii auto cu orice nivel de calificare. Controlul și predictibilitatea acestui coupe sport au fost critice în realizarea acestui lucru. Astfel, ei au adoptat tema „absolute street and track performance” atunci când l-au dezvoltat.

Setând cel mai puternic şi cel mai exclusiv GT-R de serie, cei de la Nissan l-au înzestrat şi cu un „ambalaj” de componente din fibră de carbon, realizate printr-o metodă nouă. Din acest material uşor sunt făcute barele de protecţie, aripile frontale, capacul portbagajului, acoperişul, capota, pragurile laterale şi spoilerul posterior. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub