Ultima oră! Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu, și-a dat demisia, după 22 de ani la conducerea instituției

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu, și-a dat demisia, după 22 de ani la șefia instituției. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a Federației.

Foto: FMF

Potrivit lui Cebanu, demisia nu este o decizie spontană.

„Timpul, atât cel petrecut pe teren, cât și într-o funcție, are limitele sale obiective, care se pot manifesta în orice moment. Astăzi cred că acest moment a sosit.

Am decis să mă retrag din funcția de Președinte al Federației Moldovenești de Fotbal.

După cum am menționat nu este o decizie spontană, dar una pe care am luat-o cu mai mult timp în urmă și trebuia să o comunic după ce vor trece doi ani de la ultimul Congres de dare de seama din 2017. Acești doi ani au trecut

Nu este o decizie ușoară, dar este decizia mea personală și am dorit să o comunic opiniei publice.

Doresc să mulțumesc tuturor celor cu care, pe parcursul vieții mele, am muncit împreună pentru dezvoltarea fotbalului moldovenesc. Sunt recunoscător antrenorilor, jucătorilor, arbitrilor, oficialilor, lucrătorilor cluburilor și școlilor de fotbal, reprezentanților asociațiilor raionale, partenerilor, sponsorilor, colegilor de la FMF, FIFA și UEFA, ziariștilor sportivi, familiei mele, care a fost alături de mine pe parcursul acestor ani și în mod special microbiștilor, pe care i-am simțit permanent alături”, a scris Pavel Cebanu pe site-ul Federației.

Pavel Cebanu este fost fotbalist și antrenor de fotbal din Republica Moldova.

Întreaga sa carieră de fotbalist, Cebanu a jucat echipa Zimbru Chișinău pe postul de mijlocaș (1972-1986), fiind și căpitanul echipei. În anul 1980 a fost declarat cel mai bun fotbalist moldovean.


Pub