/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Arestat pentru 20 de zile. Bărbatul care a mușcat de deget un polițist ar mai fi comis infracțiuni, pentru care a fost condamnat

missing
22 aprilie 2019, ora 18:11

Luând în considerație faptul că, anterior, a comis infracțiuni și a fost condamnat, la suspendarea pedepsei, s-a luat în considerare și actul respectiv și nemijlocit a fost prelungit arestul”, Remus Moroz, procuror-șef, Hâncești.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, în apropierea satului Bozieni. Un șofer, aflat vizibil în stare de ebrietate, l-a înhățat de deget pe un ofițer de patrulare, în timp ce era imobilizat. El a descleștat gura după aproape opt minute, când a fost lăsat liber. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru amenințarea unei persoane cu funcții de răspundere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram