Petro Poroșenko, după anunțarea datelor Exit Poll: „Eu părăsesc biroul, dar nu plec din politică”

Datele Exit Poll sunt un motiv pentru a telefona oponentul ca să îl felicit ocazia victoriei obținute. Asta a declarat președintele ucrainean, Petro Poroșenko după anunțarea datelor Exit Poll.

Foto: unian

Petro Poroșenko, care, potrivit datelor exit poll a obținut doar 25% din voturi în turul doi și a pierdut alegerile prezidențiale, a declarat că va lăsa în mod liniștit președinția, dar nu va pleca din politică.

Deja luna viitoare voi lăsa funcția de șef de stat - majoritatea ucrainenilor au decis astfel și accept această decizie”.

”Potrivit lui Poroșenko, el va continua să apere strategia europeană și euro-atlantică, "frontierele pe care le-am atins în acești 5 ani, din păcate, sunt acum amenințați".

"Eu rămân în politică, mă voi lupta pentru Ucraina și vreau să explic separat de ce: deoarece echipa noastră trebuie să protejeze realizările pe care noi, împreună cu poporul ucrainean, le-am câștigat în condiții extrem de dificile în acești 5 ani ... Echipa noastră le va apăra. Echipa noastră va apăra cursul de aderare la Uniunea Europeană și NATO, iar dacă acordurile Minsk nu sunt puse în aplicare, echipa noastră va apăra continuarea regimului de sancțiuni ", a adăugat actualul președinte.


Pub