image
Sursa foto: theoffside.com

Real Madrid pregăteşte o campanie de achiziţii fără precedent: 600 de milioane de euro pentru noua era galactică

Real Madrid plănuieşte trei transferuri ”cu greutate” pentru această vară. Toţi cei trei jucători sunt ceruţi de Zinedine Zidane.

Trei jucători pe care Madridul va plăti 600 de milioane de euro! Aceasta este informaţia bombă lansată de jurnalistul Alberto Rambla de la Don Balon. Va fi cea mai importantă campanie de transferuri pregătită de Florentino Perez şi Zinedine Zidane. Toţi jucătorii solicitaţi de antrenorul francez pentru o nouă eră galactică au trecut de uşa biroului preşedintelui madrilen.

Florentino Perez avea alte planuri. Venirea lui Zidane a schimbat lista achiziţiilor.

De comun acord cu Directorul Sportiv Jose Angel Sanchez, Florentino Perez stabilise patru ţinte pentru vara anului 2019. Christian Eriksen (Tottenham), Mauro Icardi (Inter Milano), Antoine Griezman (Atletico) şi Neymar (PSG) erau jucătorii pe care Florentino Perez era dispus să-i aducă în această vară pentru reînnoirea lotului.

Evoluţiile slabe ale Realului din actuala stagiune şi numirea lui Zidane la cârma echipei au schimbat însă lucrurile. Preşedintele era convins că la Real Madrid este nevoie de o reîmprosătare a lotului, dar după cum au decurs lucrurile, acum se vede nevoit să schimbe strategia.

Şi, aşa cum i-a promis la negocieri lui Zidane, Florentino va merge ”pe mâna” antrenorului său preferat.

Zidane l-a convins rapid pe Florentino cu trei nume de jucători pe care, după calculele clubului, Real Madrid va trebui să plătească undeva la jumătate de miliard de euro. Lista o găsiţi mai jos.

Don Balon: Mbappe este marea lovitură!

Conform sursei citate, Real Madrid îl va transfera pe Luka Jovic, unul dintre proiectele de viitor ale clubului alături de Eder Militao, Vinicius sau Rodrygo Goes. Dar adevaratele lovituri vor fi cele de mai jos.

Eden Hazard

El este jucătorul pe care Zidane l-a cerut cel mai insistent. Belgianul o va costa pe Real Madrid 120 de milioane de euro, iar MARCA anunţă astăzi că mutarea este aproape perfectată. Starul lui Chelsea îşi vede visul împlinit. A făcut o groază de declaraţii de dragoste clubului blanco şi antrenorului francez, iar acum este mai aproape ca niciodată de Real Madrid.

Paul Pogba

A doua solicitare de pe lista lui Zidane. Conaţionalul său vine la Madrid să schimbe lucrurile într-o linie de mijloc care foarte posibil îl va pierde pe Balonul de Aur, Luka Modric. Pogba o poate costa pe Real Madrid 150 de milioane de euro, dar este unul dintre preferaţii lui Zidane, iar Perez ştie asta. Va primi un salariu de 16 milioane de euro pe an, iar Don Balon scrie că Eriksen, fotbalistul vizat de Perez, reprezintă Planul B al preşedintelui.

Kylian Mbappe

Marea provocare a lui Florentino şi marea lovitură pregătită de Zidane. Francezul pare din ce în ce mai deschis să vină la Madrid, iar oamenii din jurul preşedintelui susţin că Perez este gata de orice pentru a-l aduce pe Bernabeu. Real Madrid va scoate 300 de milioane de euro pentru el din conturi, dar nu-i va plăti pe toţi odată. În schimb, ar aştepta un ”gest„ din partea francezului: acesta trebuie să declare public că vrea să plece.

Real Madrid vinde scump în această vară

O altă sursă din Spania, EFE, susţine că Real Madrid vrea să obţină o parte din banii de transferuri prin vânzarea de jucători. Cei 600 de milioane de euro pe care Florentino vrea să-i investească în transferuri au ca sursă bugetul clubului, dar şi vânzarea unor fotbalişti de care Zidane nu mai are nevoie. Lista plecărilor, mai jos:

Keylor Navas: 25 de milioane de euro

Luka Modric: 30 de milioane de euro

Gareth Bale: 70 de milioane de euro

Marcos Llorente: 20 de milioane de euro

Martin Odegaard: 20 de milioane de euro

Mariano Diaz: 18 milioane de euro

Raul de Tomas: 15 milioane de euro

Un total de aproape 200 de milioane de euro, la care ar putea apărea şi câteva surprize. Varane se spune că vrea să plece, iar Madridul îl preţuieşte la 150 de milioane de euro. Nici Toni Kroos n-ar mai dori să continuie pe Bernabeu, iar preţul său este de 80 de milioane de euro. Pentru Isco sau Asensio, clubul vrea 140-150 de milioane de euro, dar situaţia lor s-a schimbat după venirea lui Zinedine Zidane.

Cum ar putea arăta Real Madrid în sezonul viitor:

Courtois - Carvajal, Ramos, Varane (Militao), Marcelo - Casemiro - Isco, Pogba - Mbappe, Benzema (Jovic), Hazard

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: