image
Sursa foto: bbc.com

Atac armat într-un club din Mexic. 13 persoane, printre care și un copil, au fost ucise

Mai mulți bărbați înarmați au intrat într-un club în care avea loc o petrecere privată în statul mexican Veracruz și au deschis focul asupra persoanelor aflate înauntru.

Treisprezece persoane – cinci femei, un copil şi şapte bărbaţi – au fost ucise și alte patru au fost rănite vineri seara, anunță agențiile internaționale.

Incidentul s-a petrecut vineri seara în orașul Minatitlán din Veracruz, o regiune bogată în petrol și recunoscută pentru structurile de crimă organizată și pentru că aici își au baza unele dintre cele mai puternice carteluri de droguri din lume Los Zetas, Cartel Jalisco Nueva Generación şi El Golfo.

Supraviețuitorii atacului din club au povestit că bărbații înarmaţi au pătruns la petrecerea privată şi au început să caute un bărbat poreclit „El Becky”, proprietarul localului. Participanţii la petrecere au încercat să-i împiedice, moment în care indivizii au deschis focul şi au ucis 13 oameni.

Minatitlán a fost grav afectat de violenţe în ultimul deceniu, principalul delict înregistrat fiind sechestrarea de persoane, iar printre cei vizaţi se numără petrolişti, medici, profesori şi crescători de vite, scrie Agerpres.

Noutăţile partenerilor

comentarii: