Președintele filialei PNL România: Vitalia Pavlicenco denigrează denumirea partidului: Partidul Național Liberal din Moldova nu are nicio legătură cu PNL România

Partidul Național Liberal din Republica Moldova nu are nicio legătură cu Partidul Național Liberal din România. Cel puțin asta afirmă președintele filialei PNL România la Chișinău, Adrian Dupu.

Foto: UNIMEDIA

Dupu spune că i-a explicat Vitaliei Pavlicenco de multe ori acest lucru. „Doamna Pavlicenco folosește sigla și numele partidului nostru doar într-un scop personal, nu are absolut nimic cu PNL din România. Este penibil să te folosești de o marcă, un nume cunoscut în toată Europa. Practic îl denigrează aici prin prestația dumneaei”.

Președintele filialei de la Chișinău spune că Pavlicenco ar trebui să renunțe la denumire și la siglă. „Nu are nicio tangență cu noi”, a conchis Adrian Dupu.

Contactată telefonic, Vitalia Pavlicenco, a declarat pentru UNIMEDIA că Adrian Dupu nu cunoaște istoria PNL, iar foștii președinți ai PNL România au felicitat Partidul Național Liberal de la Chișinău cu reușitele sale.

Pavlicenco a mai adăugat că actuala conducere a PNL România s-a alăturat cu alte partide din RM doar pentru un interes electoral.


Pub