Horoscop 20 aprilie 2019: Ce ne prezic astrele pentru astăzi

Berbecii sunt copleșiți de sentimente contradictorii. O greșeală uriașă făcută de persoana iubită îi pune într-o poziție mai mult decât delicată.

Foto: simbol

Taurii sunt măcinați de dubii. Nu știu cum să-și ducă relația la un alt nivel, poate chiar la o căsnicie, din cauza diferențelor de caracter, și nici situația financiară nu arată prea bine.

În teorie, Gemenii sunt afaceriștii horoscopului, însă practica le cam strică toate planurile. Cei care vor să pornească un business pe cont propriu au trebui să facă ceva, orice, însă nu planuri.

Racii sunt puși pe fapte mari. Nu sunt excluse ultimatumuri în relația de dragoste, sau chiar o despărțire, dacă partenerul continuă să ascundă adevărul.

Nativii din Leu trebuie să fie, astăzi, foarte atenţi la buget. Sunteţi tentaţi să cheltuiţi anumite sume de bani pe care nici nu le deţineţi.

Fecioarele vor avea parte, astăzi, de o surpriză extrem de plăcută. Veţi descoperi că sunteţi fericitul 'posesor' al unor calităţi de care nu ştiaţi.

Nativii din Balanţă vor avea, astăzi, oportunitatea de a mărturisi sentimentele pentru o persoană sau de a discuta probleme sensibile pe care le au în familie.

Scorpionii vor trăi, astăzi, în lumea lor. Această atitudine îi va afecta pe cei din jurul vostru care aveau nevoie de puţină atenţie, inclusiv prieteni şi membri ai familiei.

Astăzi, Săgetătorii sunt egoişti. Este puțin probabil să găsiți o justificare, mai ales pentru rude.

Capricornii sunt într-o situație confuză. Acest lucru ar putea genera o întrebare fără tact, legată de o scenă de gelozie din partea soţului / soției dumneavoastră.

Sâmbătă, Vărsătorii pot părea lipsiţi de sentimente. Este posibil ca, într-un anumit moment, o relație pe care o ai cu o persoană foarte apropiată să pară înghețată. Pentru a sparge gheaţa, învaţă să faci concesii.

Astăzi, Peştii nu ar trebui să dea lecţii sau să abuzeze de autoritate. Lăsându-i pe ceilalţi să-şi exprime propriile opinii poate da rezultate mult mai bune.


Pub