(foto) În aclamaţiile a mii de spectatori: Încă un sărut dintre Zelensky și soția sa, devenit viral

Încă un sărut dintre Zelensky și soția sa a devenit viral. De data aceasta, în fața a mii de oameni, după ce dezbaterea de pe stadionul Olimpic din Kiev, Ucraina, a fost anunțată închisă.

Foto: captură video/ diez

După ce moderatorii Elena Frolyak și Andriy Kulikov au anunțat că dezbaterea dintre cei doi adversari a luat sfârști, Elena s-a întors la soțul ei și l-a sărutat. În urma acestui gest, mii de spectatorii, prezenți la stadion, au ținut să-i aplaude.

zelensky / Sursa:http://likeme.pp.ua
zelensky / Sursa:http://likeme.pp.ua
zelensky / Sursa:http://likeme.pp.ua

De remarcat faptul că, după ce Vladimir Zelensky și-a anunțat candidatura pentru președinție, internauții au început în mod foarte activ să vorbească despre soția sa, potențiala doamnă a Ucrainei.

Elena Zelensky s-a născut în orașul Krivoy Rog în 1975. Vladimir Zelensky și soția sa au studiat la aceeași școală în clase paralele, dar au început să comunice numai după ce au absolvit școala, diferite facultăți și s-au întâlnit întâmplător pe stradă, scrie likeme.pp.ua.

Amintim că un videoclip în care candidatul la postul de președinte al Ucrainei, umoristul Vladimir Zelenski își sărută soția bucurându-se de rezultatele exit-polului final, a adunat pe Instagram doar în prima oră de la publicare un număr enorm de vizualizări - 34,2 mii.


Pub