10:37:01 19.03.2024
Stiri

Dodon l-a luat peste picior pe Năstase, după ce acesta l-a invitat la o DEZBATERE publică: "Dacă tare le vrea, ar trebui mai întâi sa o întrebe pe Maia Sandu dacă ii da voie"

Politică 20.04.2019 07:13 Vizualizări3220 Autor: Ziarul National
Dodon l-a luat peste picior pe Năstase, după ce acesta l-a invitat la o DEZBATERE publică: Facebook


Preşedintele Igor Dodon susţine că nu este un show-men ca să meargă la dezbateri cu Andrei Năstase, dar nici nu vede rostul unor asemenea confruntări publice. Şeful statului a făcut această declaraţie după ce ieri, într-o postare pe Facebook, liderul PPDA l-a invitat la o dezbatere publică.

Vrea show, să-și caute show-men, președintele nu e show-men. Acestea dezbatere nu sunt altceva decât un show. Dacă tare le vrea, ar trebui mai întâi sa o întrebe pe Maia Sandu dacă ii da voie să invite președintele la dezbateri și urma sa lanseze invitații”, a declarat Dodon, citat de deschide.md.

De menţionat că Andrei Năstase l-a invitat pe șeful statului la o dezbatere televizată unde Dodon să explice de ce cochetează cu PDM-ul și de ce nu începe la modul serios deoligarhizarea statului și scoaterea din captivitate a instituțiilor statului.

Potrivit lui Năstase, toate declarațiile lui Dodon urmăresc să zădărnicească orice dialog dintre ACUM și PSRM. Reacția liderului PPDA vine după ce joi seara, Dodon a declarat că Năstase nu va deține funcția de speaker și să nu-și facă speranțe în acest sens.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md