12:33:37 19.03.2024
Stiri

IMAGINEA devenită VIRALĂ, făcută cu O ORĂ înainte ca Notre-Dame să fie cuprinsă de FLĂCĂRI: Fotograful a făcut anunţul aşteptat de tot internetul! Căutările au luat sfărşit!

Știri 20.04.2019 21:06 Vizualizări2929 Autor: Ziarul National


IMAGINEA devenită VIRALĂ, făcută cu O ORĂ înainte ca Notre-Dame să fie cuprinsă de FLĂCĂRI: Fotograful a făcut anunţul aşteptat de tot internetul! Căutările au luat sfărşit!

O fotografie surprinsă în faţa Catedralei Notre-Dame, cu o oră înainte de incendiul devastator de luni seara, a devenit virală după ce a fost publicată pe reţeaua socială Twitter. Autorul imaginii a făcut apel la comunitatea online pentru a-i găsi pe protagonişti, un tată şi fiica sa, iar în urma numeroaselor distribuiri, bărbatul a luat legătura cu fotograful, transmite standard.co.uk

Brooke Windsor este femeia care a surprins momentul emoţionant, împărtăşit de un tată cu fiica sa, în faţa Catedralei Notre-Dame, cu doar o oră înainte ca edificiul să fie cuprins de flăcări.

A doua zi după incendiu, Windsor a publicat fotografia inedită pe reţeaua de socializare Twitter, femeia rugând comunitatea online să o ajute să-l găsească pe bărbatul din poză, scrie standard.co.uk.

Postarea sa a fost distribuită de peste 200.000 de utilizatori din întreaga lume, iar eforturile sale au dat roade, Windsor declarând joi, 18 aprilie 2019, că bărbatul din fotografie a luat legătura cu ea. Windsor a adăugat că acesta şi-a dorit să rămână anonim.

„Căutările au luat sfârşit! Fotografia mea a ajuns la familia potrivită. Tatăl a ales să rămână anonim, dar mi-a mulţumit din inimă pentru poza frumoasă şi m-a asigurat că va găsi un loc special pentru ea. Mulţumesc tuturor celor care au distribuit fotografia şi vă mulţumesc pentru mesajele frumoase”, a scris Windsor pe Twitter.

Investigaţiile continuă la Paris, iar anchetatorii au anunţat că cea mai probabilă cauză a incendiului de la Catedrala Notre-Dame ar fi fost un scurtcircuit.

Preşedintele Emmanuel Macron a declarat că cei aproape 500 de pompieri, care şi-au riscat viaţa şi au luptat cu flăcările nimicitoare timp de 12 ore, vor fi onoraţi fiecare cu câte o medalie pentru curajul şi devotamentul lor.

Un incendiu a izbucnit luni, 15 aprilie 2019, la Catedrala Notre-Dame din Paris, la ora 18.50 (19.50, ora României) la o sursă a sistemului de încălzire al monumentului.

Autorităţile franceze au dezvăluit că pompierii au stins incendiul izbucnit la momentul potrivit, clădirea fiind la doar „15-30 de minute înainte de distrugere totală”, transmite The Guardian.

Catedrala romano-catolică Notre-Dame din Paris, situată în Arondismentul 4 al capitalei Franţei, a fost construită în perioada 1163-1345 în stil gotic. Catedrala este unul dintre monumentele emblematice ale Parisului.

Sursa: mediafax.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md