Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru o zi frumoasă de duminică

evenimente1-920×613

Pentru că e ultima zi de weekend, distracția trebuie să fie pe măsură, pentru că începe o nouă săptămână și ai 5 zile pline de muncă și stres. Echipa #diez a ales câteva evenimente pentru tine și prietenii tăi. Nu sta acasă, adună-ți gașca și mergi la distracții.

#Giselle

ballet

Dacă apreciezi frumosul, atunci nu rata să te delectezi la balet. Un spectacol minunat te așteaptă duminică, Giselle. Cu o premieră mondială, care a avut loc la 28 iunie 1841, la Academia Regală de Muzică din Paris, la Chișinău spectacolul a fost jucat pentru prima dată în 1963. Mai multe detalii despre spectacol AICI.

#Parfumierul

parfumier

Dacă alegi să mergi la teatru, atunci Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Parfumierul”, după romanul lui Patrick Süskind „Parfumul”. Mai multe detalii AICI.

#Retro Mix

retro party

Tot duminică ești așteptat la Retro Party, organizat de Rust Club Cafe. Mai multe detalii AICI.

#Everton VS Manchester United

meci

Pentru iubitorii de fotbal, jocul de duminică dintre verton VS Manchester United poate fi urmărit la PUB 44. Mai multe detalii AICI.

#Neon Party

neon party

Dacă îți place muzica și distracția, atunci mergi distrează-te printre lumini neon duminică, la MuzCafe Karaoke. Te așteaptă dispoziție fluorescentă și muzică bună. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente