Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 APRILIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA BALANȚĂ

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de acest fenomen de Lună Plină pentru a doua oară consecutiv în sectorul mariajului și al parteneriatelor. Nativii vor fi forțați de context să revină asupra unei situații pe care au trecut-o cu vederea la finele lunii trecute, situație care se leagă strict de partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să apeleze la înțelepciune. Poate fi momentul edschiderii unei noi etape.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi forțați de contextul astrologic actual să încheie o etapă legată de locul de muncă, să pună punct unei situații care nu-i mai reprezintă din punct de vedere profesional și să demareze un nou proiect care-i reprezintă. Ceea ce nu au reușit să facă la finele lunii trecute, vor realiza acum, iar sănătatea este, de asemenea, un domeniu vizat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să încerce să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitare, atât fizică, cât și psihică.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de acest fenomen de Lună Plină pentru a doua oară consecutiv în sectorul sentimental și al relației cu copiii. Nativii vor fi forțați de acest context să încheie o relație care nu-i mai reprezintă, iar cei care se află la începutul unei povești de iubire să treacă la următorul nivel. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și revizuiască atitudinea față de copii, dar și față de activitățile de creație sau distractive, de timpul liber.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de acest fenomen de Lună Plină pentru a doua oară consecutiv în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor fi forțați de acest context să facă o schimbare radicală de atitudine față de cei dragi sau față de regimul unui imobil. Ceea ce la finele lunii trecute nu au reușit să încheie, vor încheia acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie mai îngăduitori și mai toleranți cu cei dragi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de acest fenomen de Lună Plină pentru a doua oară consecutiv în sectorul comunicării, al informării și al acumulării de cunoștințe. Nativii vor fi forțați de acest context să reanalizeze și să-și schimbe atitudinea față de o situație ce vizează aceste domenii. Atenție la comunicare și la informațiile pe care le oferă sau le primesc! Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un eveniment de natură să le răstoarne niște principii și concepții de viață.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de acest fenomen de Lună Plină pentru a doua oară consecutiv în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor fi forțați de acest context să-și revizuiască atitudinea față de o propunere primită la finele lunii trecute și pe care au ignorat-o. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie mai deschiși la noi colaborări și asocieri pentru că șansele de a-ți îmbunătăți veniturile există.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de acest fenomen de Lună Plină pentru a doua oară consecutiv în semnul lor, pe casa personalității. Nativii se vor confrunta cu niște aspecte trăite la finele lunii trecute și care vor reveni acum pentru a fi rezolvate (încheiate). Vor vor fi forțați de acest context să-și revizuiască niște aspecte care țin de viața personală sau de relația cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite conflictele cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de acest fenomen de Lună Plină pentru a doua oară consecutiv în sectorul subconștientului, semn că nativii vor trebui să-și revizuiască o atitudine față de niște principii sau să pună punct unui sistem de gândire și simțire care nu le aduce beneficii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere reevaluarea unui tratament sau schimbarea medicului la care se tratează în prezent, mai ales dacă starea generală nu s-a îmbunătățit.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de acest fenomen de Lună Plină pentru a doua oară consecutiv în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii vor fi forțați de acest context să reanalizeze și posibil să încheie niște relații care nu le mai aduc nicio satisfacție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite conflictele cu cei din anturaj și să reanalizeze în detaliu niște proiecte pe care le au, posibil chiar demarate la finele lunii trecute.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de acest fenomen de Lună Plină pentru a doua oară consecutiv în sectorul profesional. Nativii vor fi forțați de acest context să încheie o etapă legată de carieră care nu-i mai reprezintă și pe care au ignorat-o, au trecut-o cu vederea la finele lunii trecute. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce șansa unui dialog constructiv la locul de muncă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de acest fenomen de Lună Plină pentru a doua oară consecutiv în sectorul călătoriilor, al studiilor și principiilor de viață. Nativii vor fi forțați de acest context să reanalizeze un plan care vizează aceste zone, ceea ce poate însemna anularea sau, din contră, planificarea unei vacanțe sau reluarea unor cursuri de dezvoltare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce un eveniment de natură să le răstoarne niște concepții avute.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de acest fenomen de Lună Plină pentru a doua oară consecutiv în sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu alții. Nativii vor fi forțați de acest context să încheie o situație care vizează o moștenire, un partaj sau chiar un proiect în care aveau parteneri de afaceri. Pentru unii poate fi vorba despre deschiderea unei afaceri de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a primi un cadou, o sumă de bani sau un avantaj material.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *