(video) New York 2019: Premieră mondială – Noul Mercedes-Benz EQC Edition 1886

O mașină specială pentru un moment special: o ediție limitată specială marchează zorii companiei Mercedes-Benz într-o nouă eră a mobilității electrice. EQC Edition 1886 va fi o ediţie de start care va marca startul curând al vânzărilor primului SUV electric al brandului.

Modelul combină o gamă largă de bonusuri opționale cu servicii prietenoase clienților, toate legate de mobilitatea electrică. Premiera sa a avut loc la Salonul Auto Internaţional de la New York.

Foto: autoblog.md

Elemente atent coordonate pe exterior și interior sunt printre dotările opționale pe care EQC Edition 1886 le are standard. Grila de radiator cu un panou negru şi cu lame tăiate, finisate la fel într-un negru lucios, asigură un caracter deosebit de exclusivist. Chiar şi culoarea pentru caroserie este unică pentru acest SUV – metallic high-tech silver.

Alte caracteristici individuale includ insigne negre lucioase cu inscripții speciale EQC Edition 1886 pe aripi şi un set de jante din aliaj uşor, care măsoară 20 de inci şi conţin câte 10 spiţe, finisate într-un negru lucios cu elemente decorative de culoare albă. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub