(video) New York 2019: Premieră mondială – Noul Lincoln Corsair

La Salonul Auto Internaţional de la New York şi americanii de la Lincoln au adus o maşină absolut nouă. Numit Corsair, acest SUV este făcut pe baza platformei modelului Ford Kuga/Escape de nouă generaţie, care a debutat la fel acum câteva zile.

Şi chiar dacă şi la formă se aseamănă puţin cu acesta, mai ales când este privit din lateral, Lincoln a făcut tot posibilul pentru ca înfăţişarea să-i fie în stilul fraţilor mai mari: Nautilus, Aviator şi Navigator.

Foto: autoblog.md

După cum l-am aranjat mai sus şi poate deja v-aţi dat seama, noul Corsair este cel mai „simplu” SUV din gama Lincoln. Modelul este lipsit de o suspensie pneumatică sau de un nivel de echipare de top Black Label, însă poate nici nu are nevoie de ele pentru că pe lângă faptul că este decent dotat, mai şi arată bine.

Sub capotă poate avea două motoare turbo marca Ford EcoBoost de 2.0 şi 2.3 litri, ambele cu câte patru cilindri. Primul produce 253 CP şi 373 Nm, iar al doilea 284 CP şi 420 Nm. Cutia de viteze este în ambele cazuri şi fără vreo alternativă una automată cu opt trepte. Pentru mai târziu a fost promisă şi o unitate de propulsie hibridă. Află mai multe detalii şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD


Pub