17:06:38 29.03.2024
Stiri

Dodon, MESAJ TRANŞANT pentru Năstase: „Nici să nu viseze. Să se înţeleagă cu Maia Sandu”

Politică 19.04.2019 08:30 Vizualizări1830 Autor: Ziarul National
Dodon, MESAJ TRANŞANT pentru Năstase: „Nici să nu viseze. Să se înţeleagă cu Maia Sandu”


„Andrei Năstase să nu viseze în zadar, el spicher nu va fi”, a declarat șeful statului ieri-seară, în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” de la postul public de televiziune.

„Eu am văzut că ei au ieșit la conferința de presă... Știți cum este o vorbă în limba rusă „Кукушка хвалит Петуха? За то, что хвалит он Кукушку”. S-a spus că acesta (Năstase n.r.) este cel mai bun pentru spicher, iar asta este ca mai bună pentru prim-ministru (Maia Sandu). Dar de unde v-ați luat voi așa deștepți? Oamenii poate cred altfel. Din ceea ce văd eu, Andrei Năstase nu va fi spicher și să nu viseze în zadar”, a precizat Dodon.

Totuși, liderul neformal al PSRM subliniază că Năstase ar putea pretinde la funcția de premier, în cazul unei alianțe dintre „ACUM” și socialiști: „Poate fi prim-ministru, dacă se va înțelege cu Maia Sandu, în caz că fac coaliție cu socialiștii. Dacă nu, atunci se va merge la anticipate”.

Sursa citată a mai adăugat că mai sunt două luni în care partidele din actualul Parlament se pot înțelege în privința unei coaliții.

„La această etapă, probabilitatea alegerilor anticipate cred că este foarte mare. Șanse mai sunt, deoarece mai sunt două luni de zile până când președintele ar putea și este obligat să dizolve Parlamentul. Cu cât mai aproape va fi de data dizolvării, consider că discuțiile vor fi mai constructive, cel puțin, sper”, a conchis Igor Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md