18:51:02 24.04.2024
Stiri

Dodon, DEZLĂNȚUIT la adresa Maiei Sandu, după ce politiciana a spus că nu are încredere în PSRM: „Credibilitatea lor este minus 200. Seamănă cu copii care au obținut jucăria mult dorită, umblă prin Parlament și fac selfi”

Politică 19.04.2019 10:13 Vizualizări2745 Autor: Ziarul National
Dodon, DEZLĂNȚUIT la adresa Maiei Sandu, după ce politiciana a spus că nu are încredere în PSRM: „Credibilitatea lor este minus 200. Seamănă cu copii care au obținut jucăria mult dorită, umblă prin Parlament și fac selfi” facebook


Liderul neformal al Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), președintele Igor Dodon, se arată nemulțumit de etichetările făcute de reprezentanții Blocului „ACUM” la adresa socialiștilor. Șeful statului a fost deranjat de faptul că Maia Sandu a declarat că nu va accepta în niciun caz un spicher din partea PSRM, deoarece nu are încredere în socialiști.

„Dar ei mai știu altceva în afară de asta? Eu în genere le-aș recomanda să se mai ducă la biserică, să se mai mărturisească, să mai boiască câte un ou roșu, să ciocnească câte unul de Paște și de Paștele Blajinilor... Să se mai gândească și să vedem unde ajungem. Ceea ce ține de credibilitate și de încredere, eu cred că socialiștii au cu mult mai multe motive să nu aibă încredere în liderii Blocului „ACUM”. Când eram în Parlament, am înaintat mai multe moțiuni contra ministrului Educației, Maia Sandu, care a închis zeci și sute de școli în R. Moldova. Sunt ferm convins că această credibilitate față de liderii Blocului „ACUM” ca politicieni este nu că zero, este minus 200”, a răbufnit Dodon la o emisiune de la postul public de televiziune.

În același timp, Dodon susține că socialiștii săi au dat dovadă de maturitate politică și au trecut peste divergențele din trecut.

„Acum, la fel, se încearcă mimarea unor negocieri când spun haideți să creăm niște grupuri de lucru, să discutăm. Noi putem susține pachetul lor de legi, dar pentru a începe discuțiile asupra legilor trebuie să alegem conducerea Parlamentului, trebuie să vedem ce guvernare avem, ce guvern formăm după aceea. Totul trebuie să fie complex”, a adăugat șeful statului.

Sursa citată i-a comparat pe deputații „ACUM” cu niște copii care au obținut jucăria dorită și pe care nu i-ar mai interesa nimic.

„Mie mi se pare că unii deputați din acest Legislativ, cei din Blocul „ACUM”, seamănă cu copii care au obținut jucăria mult dorită - postul de deputat în Parlament. Și umblă pe acolo, fac selfi prin cabinete, se laudă ce salariu au, ce nu au, că le-au dat card... Cetățenii care v-au votat așteaptă altceva. Nu vor cu PD, spun ei, pentru că sunt oligarhi și nu știu ce. Așezați-vă atunci cu socialiştii, dar nu vă comportați ca niște copii mici în „песочница” (nisipieră n.r. )”, a conchis Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md