(live video) La Kiev are loc dezbaterea electorală între Poroșenko și Zelenski, candidații la președinția Ucrainei

Porosenco

La Kiev, pe stadionul Olimpic, are dezbaterea electorală între candidații la președinția Ucrainei, actualul șef al statului Petro Poroșenko și actorul de comedie, favoritul campaniei, Volodimir Zelenski.

Sunt primele dezbateri electorale ale celor doi concurenți din turul doi al alegerilor care vor avea loc duminică, 21 aprilie, scrie europalibera.org.

Urmăriți live dezbaterea:

Cu puțin timp înainte, la o întâlnire cu alegătorii, Poroșenko l-a numit pe Zelenski „dezertor”, repetând acuzațiile ministerului apărării potrivit căruia, în 2014, oponentul său s-ar fi eschivat de la încorporarea în armată. Poroșenko a spus că liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, visează la un președinte „slab și nepregătit” al Ucrainei. În opinia sa, Zelenski nu ar avea capacitatea să i se opună lui Putin și că el ar fi „o amenințare pentru Ucraina”. Mandatul de cinci ani de președinte nu este „o comedie” sau un „experiment”, a mai zis Poroșenko.

Pentru dezbaterile de pe stadion între Poroșenko și Zelenski s-a rezervat puțin peste o jumătate de oră. După acestea sunt programate dezbateri la televiziunea publică, dar Zelenski a anunțat nu va veni la televiziune.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente