Recomandări #diez. Începe weekendul cu cele mai frumoase evenimente din Capitală

evenimente-920×613-920×613

În sfârșit e weekend! Nu vă întristați că afară e un timp posomorât, dispoziția bună este ingredientul principal pentru un o zi reușită. Așadar, înarmați-vă cu zâmbete și energie, iar noi vă sugerăm cele mai frumoase evenimente la care puteți merge pe 20 aprilie.

#Spectacolul Gura satului de Ioan Slavici

„Așa a fost Lansarea #TeatrulPopular cu spectacolul #Gurasatului și pentru că tot mai multă lume întreabă când va mai fi. Am decis să-l mai jucăm, o dată, apoi încă o dată și încă….. Până o să ajungem la inimile voastre. Veniți să ne prindem de mâini pe hora primăverii în ajun de Florii. Să cântăm, să dansăm. să râdem și să plângem împreună!”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Schimbă Punga Azi

„În ziua de 20 aprilie se anunță o revoltă împotriva pungilor de plastic! În această zi vom oferi GRATIS alternative pentru pungile de plastic – pungi durabile, refolosibile și cel mai important, prietenoase mediului înconjurător. Despre ce fel de pungi este vorba? Vorbim despre pungile ECO – torbe și „avosiki”, spun organizatorii.

Aflați mai multe detalii AICI!

#Expoziție personală: Florile – rămășițele paradisului pe pământ

Florile – rămășițele paradisului pe pământ. Prin limbajul secret al florilor vom pătrunde în lumea plină de miracole a artei. Artista Razincov Tatiana va prezenta o colecție de lucrări originale care sfidează așteptările și conceptele despre arta din Republica Moldova. În cadrul vernisajului, veți avea ocazia unică de a vă transpune parcă într-un atelier de lucru a unui artist pasionat de culori și viață. De asemenea, alături de invitați speciali, vă veți bucura de muzică live și prăjituri.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Parfumierul

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Parfumierul”, după romanul lui Patrick Süskind „Parfumul”.

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#Innovatic Fest/Roboshow

Din 1 martie până în 12 mai 2019, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR (un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului).

Mai multe detalii găsești AICI!

#Unicorn Estate wine tasting

„Sâmbăta, pe 20 aprilie, vă invităm la prezentarea și degustare vinurilor Unicorn Estate Winery. Veți avea parte de o experiență inedită, degustarea a 5 vinuri, din colecțiile Equilibrium și Symbioz, împreună cu însăși vinificatorul, Galușca Sergiu și sommelierul serii,
Berbeca Dumitru”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Happy Birthday To #thelight Party!

„Dj #thelight va face mare nebunie în seara de Sâmbătă la Kiras. De ce? Pentru că el tot timpul asta face, dar în special în data de 20 aprilie. În primul rând e ziua lui și în al doilea vor fi 4 dj în noaptea aia: Terra Blvck, Big Bro, #thedark și desigur #thelight!”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente