Cu cine s-au văzut socialiștii în cadrul „turneului” de la Moscova

În cadrul „turneului” de la Moscova, întreaga fracțiune a socialiștilor a avut parte de mai multe întâlniri cu parlamentari ruși. Potrivit comunicatelor emise de PSRM, fracțiunea s-a întâlnit cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, cu deputații partidului „Spravedlivaya Rossia” în frunte cu liderul acesteia Serghei Miron.

Foto: UNIMEDIA/colaj

De asemenea, socialiștii au mai purtat discuții cu președintele Partidului „Edinaya Rossia” Serghei Neverov.

În agenda socialiștilor a fost înregistrată și o întâlnire cu un reprezentant al fracțiunii Partidului Comunist din Federația Rusă, membru al Prezidiului Comitetului Central al Partidului Comunist, vice-președinte al Comitetului Central CPRF, Dmitri Novikov.

O altă discuție purtată în cadrul vizitei la Moscova a fost dintre Zinaida Greceanîi și președintele Comitetului Dumei de Stat pentru Comunitatea Statelor Independente, Integrarea Eurasiatică și relațiile cu compatrioții, membru al președinției și secretarului Comitetului Central al Partidului Comunist pentru Relații Internaționale și Economice, Leonid Kalashnikov.

De menționat că, potrivit comunicatelor emise de Partidul Socialiștilor, în cadrul întrevederilor s-a discutat despre o serie de subiecte ce țin de cooperarea dintre fracțiuni și partide. „Am expus deschiderea noastră de a menține și continua dialogul”, declară socialiștii.

UNIMEDIA amintește că cei 35 de deputați care formează fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au zburat la Moscova, în Federația Rusă, la invitația conducerii Dumei de Stat.


Pub