(video) New York 2019: Premieră mondială – Noul Porsche 911 Speedster cu Heritage Design Package

După ce ieri Porsche a anunţat premiera unei noi generaţii 911 Speedster, la Salonul Auto de la New York a mai avut loc un debut. Compania germană a prezentat aceeaşi maşină, dar cu un Heritage Design Package opţional.

Dezvoltat de către divizia Porsche Exclusive Manufaktur, folosind cele mai înalte niveluri de măiestrie, acest pachet estetic face referire la rădăcinile Porsche cu numeroase elemente de design în stil clasic.

Foto: autoblog.md

Disponibil exclusiv în combinație cu vopseaua GT Silver Metallic, ca un tribut adus zilelor de aur din motorsport, bara de protecție față și o parte a aripilor frontale sunt vopsite pentru contrast în alb.

Grafica „gumball” în stil alb de pe capotă și uși a fost inspirată de la modele istorice Porsche 356, ale căror proprietari le decorau individual pentru a participa astfel în curse. Aceste zone pot fi echipate cu numere de start individuale prin intermediul Porsche Tequipment sau clientul poate comanda vehiculul fără aceste autocolante, dacă se dorește. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub