Detalii șocante în cazul moldovencei ce a fost omorâtă de iubit, în Spania: „A dormit trei zile cu cadavrul în casă. Se considera un metrosexual, se droga și era extrem de gelos”

Au apărut noi detalii șocante în cazul moldovencei ce a fost dată dispărută din 15 februarie, iar la data de 4 aprilie, a fost găsit trupul neînsuflețit al acesteia îngropat pe un câmp în orașul Ulldecona, Spania. Un apropiat al celor doi a declarat pentru specialarad.ro că bărbatul era foarte gelos pe iubita sa și uneori o încuia în casă. Acesta ar fi omorât-o un urma unui noi scandal dintre cei doi, ce s-a declanșat din motiv că moldoveanca ar fi îmbrăcat o fustă prea scurtă.

Foto: UNIMEDIA

„El a avut relații cu cele mai frumoase fete din zonă. Se considera un metrosexual, se droga și era extrem de gelos. Nelea nu lucra și, din gelozie, de multe ori o ținea închisă în casă. Se certau non-stop. Se pare că de la o fustă scurtă a pornit nenorocirea. Pe urmă de la un trening. Nelea era într-o fustă scurtă, s-a schimbat de ea, că, na, gelozia, și s-a îmbrăcat cu treningul. El s-a simțit jignit.

A dus-o acasă, a bătut-o și apoi a omorât-o. Se așteaptă rezultatele de la necropsie pentru a se știi exact cauza morții. După crimă, a dormit trei zile cu cadavrul Nelei în casă. Începuse sa miroase, zic vecinii, dar nimeni nu s-a gândit la așa ceva. Când au găsit-o pe Nelea, pe câmp, corpul ei era plin de urme de violență. A tranșat-o și a coborăt cu ea în trei bagaje. După o zi de lnterogatoriu a recunoscut tot.

Ceilalți patru, doi colegi și părinții lui, sunt liberi pe moment, dar dau cu subsemnatul săptamânal”, spune cunoscutul celor doi pentru specialarad.ro.

UNIMEDIA amintește că trupul unei tinere din Republica Moldova, dată dispărută din 15 februarie, a fost găsit la data 4 aprilie, în orașul Ulldecona. Potrivit informațiilor, suspectul, cetățean al României, care era iubitul său, și-a recunoscut vina și a fost reținut de oamenii legii.

Pe trupul tinerei au fost găsite numeroase semne de moarte violentă.

Potrivit presei locale, la data de 15 februarie, tânăra se pregătea să petreacă într-un club de noapte din orașul Vinaròs. Aceasta a fost însoțită de prietenul său, în vârstă de 22 de ani. Ulterior, între aceștia s-ar fi iscat un conflict.


Pub