(video) Corina Fusu, despre colanții mov ce i-a îmbrăcat la o întrevedere oficială, acum patru ani: „Eu am considerat că m-am asortat bine”

Fosta ministră a Educației, Corina Fusu, la patru ani de la gafa vestimentară comisă în cadrul unei întrevederi oficiale, unde a îmbrăcat colanți de culoare mov, liberala suține că a ales să-i îmbrace deoarece i-a asortat cu alte accesorii pe care le purta în acea zi.

Foto: Corina Fusu

„Eu am considerat că m-am asortat bine, pentru că și geanta era de culoare volet, și fularul. Am zis că e ok. Iată că la noi există o altă percepție despre felul în care trebuie să se îmbrace funcționarii publici. Eu, fiind educată altminteri, vizitând și alte parlamente în vizită de lucru, în schimburi de experiență, am observat că acolo, în vest, oamenii vin la lucru, ca la lucru. Am văzut în Parlamentul UE și doamne îmbrăcate și în ciorapi galbeni, și roșii, și verzi și de toate culorile, la mine era mult mai modest, la mine erau mov. Au făcut-o pentru că, din punctul meu de vedere, nu aveau un alt motiv pentru a mă critica”, a spus Corina Fusu în cadrul emisiunii „Iubește Viața” de la TV8.


Pub