(foto/video) Propriul apartament cu 5000 € Prima Rată - Eldorado Terra Viaduct

Vești bune de la Complexul Eldorado Terra Viaduct, acesta este finalizat! În peste 5 blocuri deja locuiesc proprietarii. Momentan au loc lucrările de amenajare a curții.

Foto: Eldorado

Compania de construcție le promite locatarilor, cele mai moderne terenuri de joacă pentru copii și o propria grădiniță de cinci stele Star Kids. Pentru adulți Eldorado Terra va inaugura deschiderea unui centru nou Aquaterra Wellness & Spa, de asemenea pe teritoriul complexului se vor regăsi centre comerciale, bancă, oficii de notariat, iar la câțiva pași se construiește hipermarketul Kaufland Moldova.

Dacă din an în an plătiţi o sumă considerabilă de bani pentru închirierea locuinţei pentru familia d-voastră, apartamentul propriu – devine cea mai mare dorinţă. Poate nu mai trebuie să visaţi, dar să acţionaţi! Acum la Eldorado Terra Viaduct te muți și trăiești în propriul apartament, cu reparație euro cu aportul inițial de doar 10 - 15 % din prețul locuinței. Astfel dacă îți dorești un apartament cu 1 cameră achiți 5000€ prima rată, iar după ce te muți, lunar rata a creditului va constitui 150 – 200 euro.

Aceasta se echivalează cu plata pe chirie, dar decizia de a plăti creditul este mult mai profitabilă, deoarece este o investiţie în propria dvs. Locuință. De asemenea compania de construcție le propune clienților apartamente cu 2 camere, la fel cu reparație euro, unde prima rată este de 9000€.

Apelați acum și beneficiați de ofertă: 061038881.

Eldorado / Sursa:Eldorado
Eldorado / Sursa:Eldorado
Eldorado / Sursa:Eldorado


// console.log('no ads situation')