09:41:15 16.04.2024
Stiri

Cine stă în spatele Iulianei Beregoi, idolul Generației Z

Monden 18.04.2019 08:00 Vizualizări4605 Autor: Ziarul National
Cine stă în spatele Iulianei Beregoi, idolul Generației Z Libertatea


Au producții care au intrat direct in Trending și aici ne referim la serialul „Lara” care o are protagonistă pe Iuliana Beregoi, dar si cu piese sau artisti cu care au colaborat.

Au reușit să o transforme pe Iuliana Beregoi în idolului Generației Z, care la rându-i se poziționează pe primele locuri în Trending de fiecare dată când vine cu noi produse media, fie că vorbim despre o nouă piesă sau un nou vlog.

Artista, cu care, la 14 ani, au produs 3 spectacole sold out – 2 la Sala Palatului și unul la Palatul Național din Chișinău.

Au clădit de la Zero și prin forțe proprii cel mai puternic label de producție muzicală și cinematografică pentru copii si adolescenti, Mixton Music și Mixton Movie. De asemenea, tot ei sunt în spatele celui mai mare festival de muzică pentru copii Musicforkids International Music Festival, aflat deja la a 10 -a ediție.

Ei sunt Alina Todască și Cătălin Dascălu, un cuplu de tineri ieșeni care și-au pus la bătaie toată creativitatea, care și-au promis că nu-și lasă „puterile” să obosească și, mai ales, care și-au dat timp și răbdare să clădească cărămidă cu cărămidă. Iar, in prezent, sunt asaltati de mii de copii cu mesaje, in care spun ca isi doresc sa fie lansati de ei si sa cunoasca acel succes, pe care Alina si Catalin il garanteaza, chiar de la prima colaborare.

„Visurile se nasc în timp ce muncim și se îndeplinesc atunci când suntem prea ocupați să sesizăm”, povestea acum ceva timp Cătălin, citat de Libertatea.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md