23:59:47 23.04.2024
Stiri

Deputați PD anunță că-și vor DONA SALARIILE pentru luna martie. Filip: „Banii nu se cuvin niciunui deputat, indiferent din ce partid parlamentar face parte”

Politică 18.04.2019 10:00 Vizualizări1815 Autor: Ziarul National
Deputați PD anunță că-și vor DONA SALARIILE pentru luna martie. Filip: „Banii nu se cuvin niciunui deputat, indiferent din ce partid parlamentar face parte”


Liderul fracțiunii Partidului Democrat (PD) din Parlament, Pavel Filip, a anunțat că cei 30 de parlamentari democrați își vor dona salariile pentru luna martie, ținând cont că Legislativul a fost nefuncțional.

„Împreună cu toți colegii din fracțiunea PD vom dona salariile pe care le-am primit de la Parlament pentru luna martie. Având în vedere că Legislativul a fost, practic, nefuncțional în perioada asta, noi considerăm că banii aceștia nu se cuvin niciunui deputat, indiferent din ce partid parlamentar face parte”, a scris acesta pe Facebook.

Premierul a mai adăugat că fiecare dintre deputații PD va alege o cauză socială către care își va redirecționa veniturile.

„Sperăm, în continuare, la deblocarea cât mai grabnică a situației politice, astfel încât să putem lucra în beneficiul celor care ne-au trimis în Parlament, plătitorii de facto ai acestor salarii. Adresăm repetat mesajul către partidele parlamentare să dea dovadă de maturitate și să revină la agenda de priorități sociale ale cetățenilor”, a mai scris Filip pe Facebook.

De menționat că deputații și-au încasat zilele trecute salariul pentru zece zile din luna martie, de la ședința de constituire a Parlamentului. În medie, parlamentarii au încasat câte 3 800 de lei.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md