(video) Hat trick pentru Jaguar! Noul I-PACE a cucerit titlul Maşina Anului 2019 în lume şi altele două

Noul Jaguar I-PACE, primul electromobil de serie al mărcii, a făcut istorie la concursul World Car Awards. Modelul nu numai că a reuşit să impresioneze juraţii şi să cucerească titlurile de Maşină a Anului 2019 în lume şi Maşina Anului cu cel mai bun design, aşa cum s-a întâmplat şi cu Jaguar F-PACE în 2017, ci a mai luat premiul pentru cea mai ecologică maşină (World Green Car)!

Amintim că I-PACE a mai cucerit un premiu destul de important acum câteva săptămâni: (video) Maşina Anului 2019 în Europa este noul Jaguar I-PACE! Interviu cu designerul-şef Ian Callum

I-PACE este primul model de maşină care a câștigat vreodată trei titluri World Car în istoria de 15 ani a concursului. Această ultimă victorie pentru I-PACE, premiată la New York International Auto Show de către un grup de 86 de jurnaliști auto din 24 de țări, vine la doar câteva săptămâni după ce a primit, după cum am menţionat, titlul European Car of Year, și afirmă statutul său ca fiind cel mai de dorit vehicul electric premium din lume.

“Este o onoare faptul că Jaguar I-PACE a primit aceste trei distincții de la prestigiosul juriu World Car. Am început cu un ideal pentru a merge spre viziunea noastră Destination Zero: zero emisii, zero accidente și zero congestie. I-PACE este primul nostru pas pentru a realiza acest lucru și a fost conceput atunci când EV-urile au fost puțin mai mult decât o alegere de nișă. Așa că am început de la o foaie de hârtie curată pentru a crea un nou indice de referință – cel mai bun vehicul electric premium din lume, fiind și o mașină adevărată pentru şoferi.

Pentru I-PACE, faptul că a primit toate aceste distincţii, îi oferă o recunoaştere de top bine meritată. Aș dori să mulțumesc echipei care au creat I-PACE pentru pasiunea lor în a-l face atât de remarcabil”, a declarat şeful Jaguar Land Rover, dr. Ralf Speth.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Jaguar I-PACE – viitorul este acum!

Proiectat și dezvoltat în Marea Britanie, noul I-PACE este un model care atrage noi clienți pentru marca Jaguar, pentru mulți dintre care va fi, de asemenea, primul lor electromobil. De la startul primirii comenzilor şi până în prezent, peste 11.000 de clienți din peste 60 de țări din întreaga lume deja îl conduc (*nu mai vorbim despre alte 20.000 comandate de un singur client).

Combinația pe care o are, de performanţă ca şi cea a unui automobil sportiv, emisii zero, rafinament excepțional și o practicabilitate reală de SUV îl fac deosebit în segmentul său.

“Proiectarea de automobile Jaguar este, probabil, cel mai bun loc de muncă din lume, și pot spune sincer că nici un alt proiect la care am lucrat nu a fost la fel de plin de satisfacții ca I-PACE. Vehiculele electrice oferă designerilor libertatea fără precedent de a regândi proporțiile, profilul și ambalajul, și este o oportunitate pe care echipa mea a exploatat-o în întregime. Câștigarea celor trei titluri este adevărata recunoaștere pentru realizările lor”, a menţionat designerul-şef Jaguar, Ian Callum.

Vezi şi: Jaguar I-PACE, primul electromobil de serie al mărcii, vine curând şi în Moldova! Detalii şi preţuri

Pe lângă aceste trei premii, de când a fost dezvăluit, noul I-PACE a mai primit alte 62 printre care: European Car of the Year, German, Norwegian and UK Car of the Year, BBC TopGear magazine EV of the Year, China Green Car of the Year, Autobest’s ECOBEST Award, etc.

Apropo, I-PACE este un electromobil care a primit un rating de siguranţă de cinci stele din partea organizaţiei Euro NCAP. Structura corpului său oferă un nivel ridicat de protecție a ocupanţilor și este completată de tehnologii menite să protejeze alți participanți la trafic și pietoni, inclusiv o capotă activă și un sistem autonom de frânare de urgență cu funcţie de detectare a pietonilor și cicliștilor.

Adiţional, mai trebuie să menţionăm câştigătorii la celelalte categorii secundare:

  • Cel mai luxos automobil al anului 2019 este noul Audi A7!

Încă un premiu acordat post mortem a fost World Car Person of the Year, regretatului Sergio Marchionne, pentru contribuţia adusă în istoria industriei auto.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/