#donezdinparulmeu: Ajută femeile care luptă cu cancerul mamar

Asociația Obștească „Ajută un Om” a lansat campania #donezdinparulmeu. Astfel, poți ajuta femeilor care și-au pierdut părul în urma procedurilor de chimioterapie.

Foto: sprijina.md

„La moment avem un număr impunător de cosițe și vrem să le trimitem în străinătate la un perucar pentru a face peruci din păr natural. Ulterior aceste peruci vor fi „împrumutate” absolut gratuit femeilor care și-au pierdut părul în urma procedurilor de chimioterapie.

Pentru aceasta avem nevoie de susținerea Dumneavoastră. Om cu om, leu cu leu, și împreună vom reuși să susținem aceste femei care și așa au griji, frici și deznădejde”, scriu reprzentanții Asociației.

Potrit Asociației, suma de 40.000 lei va contribui la confecționarea în jur de 10-12 peruci cu lungime medie de păr.

„E mult sau puțin, încă nu știm dar suntem convinși că această susținere este una extrem de importantă pentru femeile care au nevoie de o perucă, pentru a nu simți toate privirile trecătorilor și a nu fi nevoite să se ascundă…

Ajutați-ne să ajutăm. Donați cât puteți și urmăriți-ne activitatea pe pagina noastră oficială de facebook, ca să cunoașteți eroinele campaniilor noastre!”, mai spun reprezentanții.


Pub