Două scene amplasate pe diferite părți ale stadionului și 6-8 milioane de grivne. Detalii despre dezbaterea Zelensky vs. Poroșenko

Candidații la președinție Vladimir Zelensky și Petro Poroșenko vor evolua pe două scene, amplasate pe diferite părți ale Stadionului Olimpic, iar evenimentul va costa aproximativ 6 - 8 milioane de grivne (200-300 de mii dolari). Acești bani vor fi achitați în mod egal din fondurile electorale pentru candidați.

Foto: deschide.md

Acest lucru a fost declarat de către speakerul sediului central al lui Vladimir Zelensky, Dmitri Razumkov.

Totodată, dânsul a menționat că deja au avut loc întâlniri ale grupurilor de lucru din partea ambilor candidați, iar acum se rezolvă chestiunea prezenței spectatorilor la stadion.

„Un alt obstacol este prezența suporterilor pe stadion. Au fost propuse 30-30. 30% sunt persoane care îl susțin pe Zelensky, 30% pe Poroșenko, iar 40% sunt persoane care nu și-au făcut alegerea sau au susținut un alt candidat. Cred că aceasta este poziția corectă” a spus Razumkov.

Cum va fi verificată poziția cetățenilor, dânsul nu a putut explica, scrie hromadske.ua.

Anterior a fost raportat că pe stadion nu va fi posibil de instalat o scenă, deoarece în câteva zile urmează să aibă loc un meci de fotbal.

Razumkov și-a exprimat opinia că dezbaterea ar trebui să aibă loc deoarece există o cerere publică, deși el este convins că nu vor fi afectați de „alinierea forțelor”.

Amintim că Poroșenko a fost de acord să participe la dezbaterea din 19 aprilie la NSC „Olimpic", dacă timpul acesteia nu coincide cu timpul oficial al dezbaterii în emisiunea TV public.


Pub