(video) Năstase, despre primul său salariu de deputat: „M-am gândit inițial să-l donez pentru Catedrala Notre-Dame, dar ar fi un PR ieftin”

În cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a ținut să menționeze faptul că și-a primit salariul de deputat pentru luna martie, iar suma acestuia ar fi de 3 mii de lei.

Întrebat dacă această sumă de 3000 de lei îi ajunge pentru a-și asigura existența, Andrei Năstase a spus că nu crede că acesta este un salariu care ar acoperi toate cheltuielile.

„...Dar când mă gânsesc la salariul unei educatore, deridicatoare, medic, pensionar, atunci chiar nu mă mai gândesc la acest salariu”, a spus Liderul Platformei DA.

De menționat că potrivit declarației de avere, Andrei Năsatse nu a obținut vreun venit din salarii în perioada 1 ianuarie 2017 – 31 decembrie 2018. Deputatul ACUM indică faptul că soţia sa a avut un venit anual de circa 68 de mii de euro de la o companie din Germania.

Totodată, Andrei Năstase declară 35 de mii de euro care au fost obținuți în urma vânzării unui automobil de model „Mercedes S 350”, iar alte 14 mii de euro au fost obținute din indemnizații pentru copii minori.


Pub