Liderii Blocului ACUM s-au întâlnit cu trei ambasadori: Maia Sandu şi Andrei Năstase și-au arătat îngrijorarea în legătura cu situația social-politică din țară

Liderii blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, au avut întrevederi cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii - E.S. Dereck J. Hogan, Ambasadorul Uniunii Europe - E.S. Peter Michalko și Ambasadorul Federației Ruse - E.S. Oleg Vasneţov. Cel puțin asta se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Blocului ACUM.

Foto: Blocul ACUM

Discuțiile s-au axat pe situația politică curentă. Blocul ACUM și-a arătat îngrijorarea în legătura cu situația social-politică din țară și a expus propria viziune cu privire la soluționarea problemelor acumulate în ultimii ani și a impasului creat după alegerile parlamentare.

În postare se mai arată că pentru Blocul ACUM este prioritară adoptarea pachetului de inițiative legislative cu privire la eliberarea statului din captivitatea sistemului oligarhic, inclusiv revenirea la sistemul proporțional de vot și îmbunătățirea acestuia în conformitate cu recomandările Comisiei de la Veneția.

UNIMEDIA precizează că și Ilan Șor a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

UNIMEDIA amintește că săptămâna trecută întrevederi cu oficialul a avut șeful statului Igor Dodon și Pavel Filip, în calitate de liderul fracțiunii PDM.

Iar în cadrul unei emisiuni, liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a declarat că aceste întrevederi frecvente ale liderilor politici sunt pentru a primi undă verde din partea Moscovei privind o alianță dintre Partidul Socialiștilor și Partidul Deocraților.


Pub