Primăria Chișinău a contestat la Curtea de Apel decizia instanței de a-i achita lui Adrian Boldurescu circa jumătate de milion de lei

Primăria Chișinău nu vrea să-l repună în funcția de șef al Direcției generale transport și căi de comunicații pe Adrian Boldurescu, demis acum cinic ani, și nici să-i achite salariile pentru acestă perioadă, sumă care se ridică la peste 470 de mii de lei. Juriștii Primăriei capitalei au contestat la Curtea de Apel Chișinău decizia primei instanțe, de la finele lunii martie, care dispune ca Boldurescu să fie restabilit în funcție, scrie tv8.md.

Foto: UNIMEDIA

„Este un litigiu care durează de câțiva ani, în ceea ce ține de domnul Boldurescu, unde, parte la dosar a fost și fostul șef al Direcției transport, domnul Gamrețki, instanța a admis acțiunea domnului Boldurescu, dar Primăria municipiului Chișinău a contestat deja decizia la Curtea de Apel. Primăria nu este de acord cu hotărârea instanței, noi nu am primit încă hotărârea motivată să vedem care sunt argumentele instanței de judecată, vom veni cu informații suplimentare după ce vom face cunoștință cu hotărârea motivată”, a spus Valeriu Bogdan, șeful Direcției juridice a Primărie capitalei.

UNIMEDIA amintește că Boldurescu a revenit la Primărie la sfârșitul lunii ianuarie 2018 în funcția de director al ÎM „Exdrupo”, pe atunci primar interimar al capitalei era Silvia Radu.

Iar la un an de la restabilirea în funcție, Adrian Boldurescu a demisionat, iar interimatul, până la momentul actual, este asigurat de Marcel Zastânceanu.


Pub