/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

BRAVO! Moldova a cucerit 19 medalii la Europenele de Karate Shotokan din Muntenegru

missing
17 aprilie 2019, ora 17:51

Republica Moldova a cucerit 19 medalii la cea de a noua ediție a Europenelor de Karate Shotokan din Muntenegru. Bilanțul lotului condus de președintele Federației de Karate Shotokan, Serghei Isacenco este următor: trei medalii de aur, șase de argint și zece de bronz.

„Campioni europeni au devenit următorii sportivi din Bălți: Xenia Schiba la proba kumite individual, cadeți, 53 kg și Daniel Mutelica la proba kumite individual, cadeți, 62 kg. La proba kumite echipe, cadeți , 55 kg campioni au devenit: Daniel Mutelica, Marius Nistor, Artiom Gardaș și Nicolae Serediuc”, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Argintul a fost cucerit de Vitalii Spînu, Nicolae Gazea, Dorin Avxentiev, Anastasia Cheptea, Andrei Drobot, Mihail Volontir și Sandu Gazea, iar pe treapta a treia a podiumului de premiere au urcat: Vasilii Dovzii, Andrei Iepure, Anastasia Spînu, Nicolae Gazea, Andrei Drobot, Vlad Ursul, Marius Nistor, Vitalii Spînu, Anastasia Cheptea, Dorin Avxentiev, Sandu Gazea și Danu Oprea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram