image
Sursa foto: Getty Images

Neymar face și transferuri la PSG: Prima super mutare a verii, plănuită de starul brazilian

Neymar a ratat a doua parte a sezonului, din cauza unei accidentări care l-a ținut departe de teren în ultimele 3 luni. Revenit la antrenamentele lui PSG, starul brazilian a dat asigurări că va continua și din vară la gruparea pariziană. Mai mult de atât, atacantul se va implica și în politica de transferuri, scrie presa din Franța.

Mai exact, Neymar a stabilit care va fi primul super transfer al lui PSG în această vară. Top Mercato scrie că brazilianul insistă pe lângă șefii clubului pentru aducerea colegului său de la națională, Philippe Coutinho.

Mijlocașul a intrat în dizgrație la Barcelona, acolo unde nu s-a adaptat după transferul de la Liverpool. După un an și jumătate, catalanii și-au dat seama că nu au nevoie de Coutinho, iar acesta va pleca de pe Camp Nou în vară.

Manchester United ar fi fost o variantă pentru Coutinho, însă acesta nu ar dori să-și trădeze fosta echipă. Mai mult de atât, la meciul din turul sferturilor UEFA Champions League, brazilianul a fost huiduit pe Old Trafford, semn că fanii lui United nu au uitat trecutul mijlocașului care a făcut senzație în tricoul lui Liverpool.

Astfel, deși este dorit de Ole Gunnar Solskjaer, brazilianul nu ia în calcul această variantă. Neymar face însă lobby pentru transferul său la PSG, ceea ce ar fi o adevărată lovitură în viitoarea perioadă de mercato.

Conform sursei citate, și Coutinho ar fi încântat de proiectul celor de la PSG, acolo unde ar avea șanse mari să fie titular. Campioana Franței caută un mijlocaș cu nume, după ce Rabiot a refuzat să-și prelungească înțelegerea.

Lipsit de soluții în acel compartiment, Tuchel s-a văzut nevoit să improvizeze în dese rânduri în acest sezon. Dani Alves, fundaș dreapta de meserie, a fost folosit în ultimele meciuri mijlocaș central în sistemul gândit de antrenorul german.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: