(video) Auto Shanghai 2019: Premieră mondială – Noul Lexus LM, un monovolum compact de lux

Acesta este noul Lexus LM! Nu este nevoie de a fi un expert în maşini pentru a recunoaşte că acest „experiment” este o reinterpretare a popularului monovolum compact Alphard, dar şi Vellfire, ambele produse de Toyota pentru piaţa din Japonia şi câteva state din împrejurimi.

Spre deosebire de aceste două maşini, noul produs Lexus va încerca să devină un produs mai internaţional, care va fi, potrivit producătorului, disponibil în China şi pe câteva pieţe asiatice selectate.

Foto: autoblog.md

Toyota Alphard și „sora” sa cu accente sport Vellfire există la comandă în două specificaţii generale: Standard și Executive Lounge. Pe o maşină cu specificaţii Executive Lounge, în nivel de echipare superior, al doilea rând de scaune dintr-un total de trei poate fi înlocuit cu doar două individuale, care sunt mai mari decât cele obişnuite şi mai dispun de funcţie de masaj.

Pentru cei care doresc şi mai mult confort există specificaţia de top numită Royal Lounge, care transformă modelele Alphard/Vellfire în nişte movolume exclusiv cu patru locuri, cu doar două scaune în a doua jumătate a habitaclului. Află mai multe despre noul model Lexus în articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub